Werkplaats

Onze monteurs leveren vakwerk. Wij onderhouden en repareren alle merken occasions, jong en oud.

Klein en groot onderhoud aan uw auto

Onderhoud zorgt voor het beste behoud van uw auto. Wij raden u daarom aan periodiek uw auto van een onderhoudsbeurt te voorzien. We starten iedere onderhoudsbeurt met een diagnose. Bij een kleine onderhoudsbeurt aan uw auto controleren onze monteurs op een aantal essentiële punten zoals de bandenspanning, verlichting, ruitenwissers en vloeistoffen. Een grote onderhoudsbeurt bestaat uit het checken van ruim 75 punten!

De controlepunten voor zowel de kleine als grote beurt worden voorgeschreven door de autofabrikant, dus we controleren altijd op punten die relevant zijn voor uw auto. Het bijvullen van vloeistoffen is inbegrepen bij onze onderhoudsbeurten. Voor het eventueel vervangen van onderdelen brengen wij u altijd vooraf op de hoogte.

Auto reparatie

Reparatie aan uw auto nodig? Graag controleren we eerst uw auto en geven we een offerte af, voordat we de reparatie gaan uitvoeren. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Als we tijdens de werkzaamheden meerwerk tegen komen, bellen we u altijd eerst voor we ermee aan de slag gaan. 

 

APK

De Algemeen Periodieke Keuring ofwel APK genoemd is de wettelijke verplichte keuring van uw auto. Deze keuring is ingesteld ter bescherming van het milieu en de bevordering van de verkeersveiligheid in heel Europa. Afhankelijk van de toelatingsdatum en het brandstoftype moet uw auto vanaf het derde of vierde levensjaar een APK ondergaan. Uw auto wordt gekeurd door onze monteurs op een aantal verplichte punten zoals remmen en verlichting. De APK is een momentopname en slechts een controle, zonder uw toestemming voeren we dan ook geen onderhoudswerkzaamheden uit. 

 

Autobanden: bandenwisselen 

Uw autobanden zijn in goede handen bij Autobedrijf Aalsmeer. Wij hebben de beschikking over diverse nieuwe en gebruikte zomer- en winterbanden. Onze monteurs wisselen graag uw autobanden.

Werkplaats Aalsmeer